Átvételi lehetőségek és szállítási információk

GLS házhozszállítás: 1 490.- Ft

Amennyiben szállítási módként a "GLS Futárszolgálat" módot választod, a GLS futárszolgálattal küldjük ki a csomagodat. Azok a megrendelések, amelyek egy adott munkanapon 14:00-ig befutnak hozzánk, 4 munkanapon belül kiszállításra kerülnek az ország egész területén. A rendelés feldolgozása után küldünk egy automatikus e-mailt, ami tartalmazza a csomagszámot, és ennek alapján lehet követni a csomagot az interneten a GLS rendszerében, vagy ez alapján lehet egyéni kérésekkel fordulni a GLS ügyfélszolgálatához.

Személyes átvétel

a Blaha Lujza térnél

1073 Budapest, Rákóczi út 38. EZ GSM PHONE Kft.
+36 70 386 6241

Nyitvatartás

- Rendelésfelvétel, ügyfélszolgálat

Minden nap (szombaton és vasárnap, is!): 10:00 – 19:00

A megrendelt termék / házhoz szállítás

A megrendelt terméket utánvétellel történő készpénzes fizetéssel lehetséges. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti 3 napos időgarantált szolgáltatással. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

6., Házhoz szállítás díjszabása

A házhozszállítás díja:

  • GLS Futárszolgálat: 1.490,- Ft

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!