Átvételi lehetőségek és szállítási információk

GLS házhozszállítás: 1 490.- Ft

Amennyiben szállítási módként a "GLS Futárszolgálat" módot választod, a GLS futárszolgálattal küldjük ki a csomagodat. Azok a megrendelések, amelyek egy adott munkanapon 14:00-ig befutnak hozzánk, 4 munkanapon belül kiszállításra kerülnek az ország egész területén. A rendelés feldolgozása után küldünk egy automatikus e-mailt, ami tartalmazza a csomagszámot, és ennek alapján lehet követni a csomagot az interneten a GLS rendszerében, vagy ez alapján lehet egyéni kérésekkel fordulni a GLS ügyfélszolgálatához.

GLS CsomagPont: 990.- Ft

Magyarországon több mint 500 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók.

A GLS CsomagPontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.

GLS CsomagPont Lista megtekintése

GLS CsomagPont Kereső

Személyes átvétel (boltban veszem át)

Az előzetesen megrendelt és visszaigazolt termékeket átveheti személyesen az alábbi címeken:

(Ebben az esetben természetesen nem kell sem szállítási, sem utánvét kezelési költséget fizetni.)

Fontos a rendelés leadásakor a Megjegyzésbe írják bele azt az üzlet nevét ahol szeretnék átvenni

EZ GSM Blaha Lujza tér

1073 Budapest, Rákóczi út 38. EZ GSM PHONE Kft.
+36 70 386 6241

Nyitvatartás

- Rendelésfelvétel, ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek: 10:00 – 19:00
December 21: 10:00 – 18:00
December 22: 10:00 – 18:00

A megrendelt termék / házhoz szállítás

A megrendelt terméket utánvétellel, illetve átvételi ponton történő készpénzes fizetéssel lehetséges. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti 3 napos időgarantált szolgáltatással, illetve GLS Csomag Ponton is átvehetőek személyesen. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

6., Házhoz szállítás díjszabása

A házhozszállítás díja:

  • GLS CSomagPont: 990,- Ft
  • GLS Futárszolgálat: 1.490,- Ft
  • Előre utalás esetén : Ingyenes házhoz szállítás

  • Bankszámlaszám: (K&H Bank) HU31 1040 0872 5052 6684 8874 1002

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!